En
DOWELL WUHAN DONGXIHU DIMA SCIENCE PARK INTERIOR DESIGN
DOWELL WUHAN DONGXIHU DIMA SCIENCE PARK INTERIOR DESIGN
DOWELL WUHAN DONGXIHU DIMA SCIENCE PARK INTERIOR DESIGN
DOWELL WUHAN DONGXIHU DIMA SCIENCE PARK INTERIOR DESIGN
DOWELL WUHAN DONGXIHU DIMA SCIENCE PARK INTERIOR DESIGN
DOWELL WUHAN DONGXIHU DIMA SCIENCE PARK INTERIOR DESIGN
DOWELL WUHAN DONGXIHU DIMA SCIENCE PARK INTERIOR DESIGN
DOWELL WUHAN DONGXIHU DIMA SCIENCE PARK INTERIOR DESIGN

DOWELL WUHAN DONGXIHU DIMA SCIENCE PARK INTERIOR DESIGN

  • Location
    Wuhan, PRC
  • Design Area
    4,000 sqm
  • Client
    Dowell Group

DOWELL WUHAN DONGXIHU DIMA SCIENCE PARK INTERIOR DESIGN

Situated in a new city of Wujiashan, Wuhan, the show suite carries on an image and a delegation of the overall mixed-use development. Adopting Dowell’s fundamental value, the ‘Smart City’ concept becomes the main approach to design the show suite. 

 

The main intent of the space is to create a smart and efficient space, a casual destination inspirational gallery and blurring a boundary between visitors and staff’s interaction spaces. The main entrance atrium plays an important role as a beginning of the experience journey to allow visitors to learn about the property and product through the pocket spaces that are exhibition spaces at the same time interactive co-working space. With the integration of the latest tactile and virtual-reality tech, the show suite has become the extension of the smart and sophisticated image of the development.